Medlemskap och bokningar

HPU använder för närvarande bokningssystemet Tickster för köp av biljetter till evenemangen. Tickster är ett bokningssystem som används av många föreningar för biljettköp till olika evenemang, till exempel konserter, teaterföreställningar m.m.

Från och med den 1 januari 2024 tecknas nya medlemskap i systemet Mina Aktiviteter. Detta sker via en länk  under fliken ”BLI MEDLEM”. Under denna flik finns också beskrivning av medlemsvillkor.

Alla köp av biljetter till evenemang sker via HPU:s hemsida. För varje föreläsning kommer en länk att finnas som man klickar på för att komma till Tickster för bokning och betalning.

EVENEMANG

HPU:s samtliga evenemang kommer att finnas på hemsidan www.harnosandspu.info. En tryckt folder med samtliga evenemang för vår och höst skickas per post till samtliga medlemmar i december respektive augusti.

Evenemangen kommer att vara möjliga att boka via länk på hemsidan, 2 veckor före respektive evenemang. Biljetten sparar du antingen i telefonen eller skriver ut på papper.

För de medlemmar som inte har egen e-postadress ellerbehöver hjälp att boka evenemang via Tickster, finns möjligheten att boka evenemang genom vice ordförande Gun Wållberg. Ring henne på telefon 073-0837227, dagtid vardagar, så gör Gun bokningen och du som medlem betalar till HPU:s plusgirokonto 20 71 86-8.

Du ska kunna visa din biljett vid entrén och vara beredd att visa ditt kvitto på betald medlemsavgift  i telefon eller på papper. Det är också möjligt att vid entrén betala med Swish, i mån av plats.

Inbetalda avgifter återbetalas ej. Återbetalning sker endast när HPU ställer in ett evenemang.

MÅNADSMÖTEN

För månadsmöten krävs ingen bokning. Månadsmöten är gratis för medlemmar och det är endast kvittot på medlemskap som kan behöva visas upp vid entrén.

MEDLEMSKAP I HPU

Från och med den 1 januari 2024 använder vi systemet Mina Aktiviteter. För att registrera dig själv måste du ha en e-postadress. Om du saknar e-postadress kan du kontakta HPU:s medlemsansvariga: Gun Wållberg, 073-0837227 dagtid vardagar, eller e-post gunsan1708w@telia.com

Du kan läsa mer om medlemskap och under fliken ”BLI MEDLEM” https://www.harnosandspu.info/bli-medlem/

För dig som har lust att lära även efter pensioneringen