Medlemskap och bokningar

HPU använder bokningssystemet Tickster både för köp av medlemskap och för köp av biljetter till evenemangen. Tickster är ett bokningssystem som används av många föreningar för biljettköp till olika evenemang, till exempel konserter, teaterföreställningar m.m.

Alla köp av biljetter och medlemskap sker från HPU:s hemsida. Under varje evenemang finns en länk som man klickar på för att komma till Tickster för bokning och betalning. Nedan finns också länk för betalning av medlemskap. ”Biljetten” för medlemskap gäller som medlemskort.

MEDLEMSKAP I HPU

Medlemskap betalas via Tickster. För att registrera sig själv behöver man ha en e-postadress. Den som inte har det kan kontakta HPU:s medlemsansvariga: Gun Wållberg, 073-0837227 dagtid vardagar, eller e-post gunsan1708w@telia.com

Från och med den 1/1 2023 betalar alla sitt medlemskap via Tickster. Medlemskap gäller årsvis, den 1/1 till 31/12.
Du kan betala medlemskap via denna länk: HPU Medlemskap 2023.

Medlemskortet som köps via Tickster sparar medlemmen antingen i telefonen eller skriver ut på papper och har med sig till evenemangen.

EVENEMANG

HPU:s samtliga evenemang kommer att finnas på hemsidan www.harnosandspu.info. En tryckt folder med samtliga evenemang för hösten 2022 skickas per post till samtliga medlemmar i början av augusti.

Evenemangen kommer att vara möjliga att boka via länk på hemsidan, 2 veckor före respektive evenemang. Biljetten sparar du antingen i telefonen eller skriver ut på papper.

Du ska kunna visa din biljett vid entrén och vara beredd att visa ditt medlemskort i telefon eller på papper. Det är också möjligt att vid entrén visa sitt medlemskort och betala med Swish, i mån av plats.

Inbetalda avgifter återbetalas ej. Återbetalning sker endast när HPU ställer in ett evenemang.

MÅNADSMÖTEN

För månadsmöten krävs ingen bokning. Månadsmöten är gratis och det är endast medlemskortet som kan behöva visas upp vid entrén.

MEDLEMMAR SOM SAKNAR E-POSTADRESS

För de medlemmar som inte har egen e-postadress, eller kan få hjälp av någon annan att boka via Tickster, finns möjligheten att boka evenemang och anmäla sig som medlem genom vice ordförande Gun Wållberg. Ring henne på telefon 073-0837227, dagtid vardagar, så gör Gun bokningen och medlemmen betalar till HPU:s plusgirokonto 20 71 86-8.

För dig som har lust att lära även efter pensioneringen